biskupiec.com.pl Witaj! Zaloguj się Załóż konto

Zaawansowane

jestem za zabudowa centrum miasta

WysÅ‚ane przez prodigia 
Re: jestem za zabudowa centrum miasta
01 pa¼ 2006 - 19:37:35
Dokładnie w końcu monopoliści w tym mieście dalej muszą zachować swoje pozucje
02 lis 2006 - 23:36:11
jaka jest decyzja władz w tej sprawie?tzn zabudowy centrum?
>M<
15 lis 2006 - 09:36:54
zabic dechami?

15 lis 2006 - 19:26:17
Na decyzje mysle, ze poczekamy sobie do poczatku przyszlego roku, az ustalony zostanie budzet na przyszly rok i sprawy najwazniejsze. To bylo tylko malo znaczaca plotka, nie uwzgledniona nawet w zadnych oficjalnych planach. Wiec poki co zapomnijmy o zagospodarowywaniu centrum Biskupca.
16 lis 2006 - 06:32:06
a czy po wyborach nowy rzad nie moze zrezygnowac z inwestycji?!
18 lis 2006 - 17:12:26
Na pocvzatek pozdro z Londynu.Pozdro Bracie_N smileys with beer

Zabudowa centum niewiem czy to dosc dobry pomysl byc moze centum zacznie zyc ale czy miasto raczej nie. Slyszeliscie o planach budowy objazdu naszego miasta (jakas trasa miedzynarodowa) miala powstac trasa ktora omijalaby nasze miasto ale czy to wlas niewieaze sie z projektem zabudowy centrum ktos z was napisal ze zostanie wylaczony ruch w centrum takie sa zalozenia tego projektu swietnie mniej pojazdow mniejszy ruch i co z tego przeciez jesli tak sie stanie to turysci zamiast zawracac glowe i skrecac do biskupca beda go omijac a nie oto chyba chodzi.
22 lis 2006 - 19:57:48
Ha, centrum, cóż teraz to znaczy? czy to ten placyk ze sklepami naokoło? Chyba nie , nowe centrum miasta to tam gdzie trwają ostre roboty budowlane, tam gdzie mieszka nowa pani burmistrz i połowa nowej rady, bardzo się cieszę, że centrum pięknieje, mam nadzieję ,że to dopiero początek!!!
29 lis 2006 - 15:27:55
Jedyna szansa dla BC to Milowy wierzowiec ...lol
13 gru 2006 - 21:57:42
World Trade Center w centrum Biskupca to by nam sciagnelo gosci zagranicznych. Muzulmanie,Amerykanie itd. a jak dziewczyny by sie cieszyly.
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.