biskupiec.com.pl Witaj! Zaloguj się Załóż konto

Zaawansowane

przyjme pieska

Wysłane przez aga80 
przyjme pieska
12 kwi 2007 - 15:03:02
Poszukuje osoby z biskupca ktora chce oddac szczeniaka w dobre rece.Jezeli ktos cos wie o takiej osobie prosze o informacje .Z gory dziekujesmiling smileyPiszciesmiling smiley
Re: przyjme pieska
12 kwi 2007 - 22:14:25
Cześć Aga będę miała pieska za około 7 tygodni (kundelek) bardzo piękny i kochany.
Może znajdzie się jeszcze ktoś kto kocha psy ponieważ jest ich 7.Oddam je w dobre ręce.Pozdrawiam
>M<
12 kwi 2007 - 22:36:34
<Miszcz> to ponoc pies na baby, mama mi mówiła ;]

12 kwi 2007 - 22:47:41
hah patrzysh w przyszloscwinking smiley a co sie stanie jesli okaze sie brzydki i zwariowanyspinning smiley sticking its tongue out?!
12 kwi 2007 - 23:10:59
Jesteście niepoważni a ja traktuję tę sprawę bardzo serio a jeśli chodzi o to jaki on bedzie to nieważne ważne jest to czy kochasz zwierzęta a jak będzie zwariowany to tym lepiej.Nie piszcie bzdur bo mnie one nie interesują.Interesuje mnie natomiast los tych psiaków.
13 kwi 2007 - 06:28:49
przygarnalbym kundelka gdybym mieszkal jeszcze w Biskupcuwinking smiley przykro mi;(
>M<
13 kwi 2007 - 11:36:32
ja bym przygarnął jakaś szuczkę...

13 kwi 2007 - 12:26:49
Amfa ja jestem zainteresowana nadal jezeli juz bedziesz go miala daj znac .Bardzo mnie to cieszy ze w koncu ktos odpowiedzial.Mozesz mi jeszcze napisac czy duze sa te pieski jak sa juz starsze?
Z gory dziekismiling smiley
13 kwi 2007 - 12:39:34
Acha i jeszcze jedno za te 7 tygodni to dopiero sie urodza te pieski czy jak bo tak odrazu to chyba nie mozna oddac musza chociaz troche byc przy matce jak co to pisz na meila to sie jakos skontaktujemy aga.kregiel@wp.pl Pozdrowieniasmiling smiley
16 maj 2007 - 19:25:11
aga ja mam suczkę do oddania, ma 8 miesięcy, jest mała, nie sięga nawet do kolansmiling smileyMa szaro-beżową krótką sierśc, wielkie uszy, jest bardzo zabawna, szalona i kochana. Mieszkała w bloku, jest nauczona załatwiać się na dworze, wytrzymuje nawet naszą długą nieobecność (pracujemy). Niestety musimy ją oddać z powodu przeprowadzki;(
Jeśli Ty nie jesteś zainteresowana, to może ktoś inny zechciałby przygarnąć Fibi?
Podaję mój nr. tel. 697967397, ewentualnie mail: phunkymusic@wp.pl
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.